Ngwa kọntaktị lens nha nha ahịa, data mmepe, nyocha uto na amụma 2022 - 2028 - Novartis, Menicon, Johnson & Johnson Vision Care, Hydron, Cnkaite, Bescon, Bausch & Lomb, Atrion, 3N Tech

Nnyocha ahịa zuru ụwa ọnụ na-enyocha arụmọrụ nke ngwa kọntaktị lens kọntaktị na 2022. Ọ na-enye nyocha miri emi nke ọkwa kọntaktị Lens Ngwa na asọmpi asọmpi zuru ụwa ọnụ. Ngwa ahịa lens kọntaktị zuru ụwa ọnụ dị na nkọwa ahịa dị ka ndị ọkwọ ụgbọala na-eto eto, ihe ndị na-adịbeghị anya, kọntaktị lens. Ngwa ahia atụmatụ, nyocha mpaghara na ọnọdụ ahịa n'ọdịnihu. Akụkọ ahụ na-ekpuchikwa ozi gụnyere ohere ọhụrụ na ihe ịma aka maka ụlọ ọrụ ihe mgbakwunye plastik yana akụkọ ihe mere eme na ihe ga-eme n'ọdịnihu na ngwa kọntaktị lens. na ọganihu nkà na ụzụ na ọnọdụ akụ na ụba ọha.
Novartis, Menicon, Johnson & Johnson Vision Care, Hydron, Cnkaite, Bescon, Bausch & Lomb, Atrion, 3N Tech.
Ụdị lensị kọntaktị

Ụdị lensị kọntaktị
Ihe omumu ihe omumu ohuru nke Kpọtụrụ Lens Ngwa na-enyocha isi ihe ndị dị na ngwa kọntaktị lens na-adabere na ọnọdụ ụlọ ọrụ dị ugbu a, ọchịchọ ahịa, atụmatụ azụmahịa nke ndị na-egwu egwuregwu lens na-arụ ọrụ, na ọnọdụ uto ha. Akụkọ a na-ekewapụta Ngwa kọntaktị lens na ndabere nke igodo. ndị na-egwu egwuregwu, ụdị, ngwa, na mpaghara. Nke mbụ, akụkọ kọntaktị Lens Accessories ga-enye nkọwa miri emi na profaịlụ ụlọ ọrụ, ngwaahịa ndị bụ isi na nkọwapụta, ego a na-enweta, ụgwọ mmepụta, onye ga-akpọtụrụ. Akụkọ ahụ na-ekpuchi amụma ngwa ngwa kọntaktị lens. na nyocha na ọkwa ụwa na mpaghara.
N'ime akụkọ a, mmetụta na uto ahịa na mmepe tupu na mgbe COVID kọwapụtara nke ọma dabere na nyocha ego na ụlọ ọrụ maka nghọta ka mma nke ngwa kọntaktị lens. Ọrịa COVID emetụtala ọtụtụ ngwa oghere kọntaktị, nke a abụghịkwa ihe ịma aka. , Onye ndu zuru ụwa ọnụ na ngwa kọntaktị lens na-ekwusi ike na ịnakwere atụmatụ ọhụrụ na ịchọ ego ọhụrụ iji merie nsogbu na-ebili na uto ahịa.
Nweta nkọwa akụkọ zuru oke, tebụl ọdịnaya, eserese, eserese na ndị ọzọ @ https://www.accuracyreports.com/reportdetails/reportview/474
Ngwa kọntaktị lens na North America (United States, North America mba na Mexico), European ahịa (Germany, plastic mgbakwunye French ahịa, United Kingdom, Russia na Italy), Asia Pacific ahịa (China, plastic mgbakwunye Japanese na Korea ahịa, Asia mba na Ndịda Ebe Ọwụwa Anyanwụ Eshia), South America Plastics Additives Region (Brazil, Argentina, Republic of Colombia, wdg), Africa Plastics Additives Region (Saudi Arabia Peninsula, UAE, Egypt, Nigeria na South Africa)
Akuko ihe mgbakwunye plastik na-enye nha ụlọ ọrụ ihe mgbakwunye plastik gara aga, ugbu a na n'ọdịnihu, usoro na ozi amụma metụtara ego ịre ahịa ihe mgbakwunye rọba a na-atụ anya ya, uto, ihe mgbakwunye plastik na-achọ na ọnọdụ ọkọnọ. Ọzọkwa, Ohere na egwu amụma amụma oge nke kọntaktị Lens ngwa mmepe site na 2022 ruo 2029.

Ụdị lensị kọntaktị

Ụdị lensị kọntaktị

Tụkwasị na nke ahụ, akụkọ ihe mgbakwunye Plastic na-enye ozi gbasara profaịlụ ụlọ ọrụ, òkè ahịa na kọntaktị, yana nchịkọta ọnụ ahịa nke ụlọ ọrụ Plastic Additives, ụkpụrụ ụlọ ọrụ plastic additives na usoro, ọnọdụ na-ebute uto nke ngwa oghere kọntaktị na ihe na-amanye ihe na-egbochi uto. .Akụkọ a na-ekwukwa banyere mmepe mmepe na atụmatụ azụmahịa dị iche iche nke ngwa oghere kọntaktị.

 


Oge nzipu: Mee-11-2022